Запрошуємо подавати заявки на участь в другому конкурсі BLACK SEA ACCELERATOR (BSA) для представників країн з Чорноморського регіону (фізичних осіб/організацій). Акселератор передбачає підтримку для учасників у вигляді тренінгів та консультаційних послуг, які надаватимуться онлайн (мова спілкування – англійська).

Зверніть увагу, що на 2-й конкурс приймаються більш усталені (готові до виходу на ринок) рішення (рівень технологічної готовності 6 і вище). BLACK SEA ACCELERATOR підтримує рішення для сталої «блакитної» економіки в усьому Чорноморському регіоні з метою сприяння впровадження стійких та циркулярних інновацій.

Кінцевий термін подачі заявок на BSA – 20 липня 2024 року.
Аплікаційна форма: http://surl.li/qhrjle
Старт акселератора відбудеться з середини вересня і триватиме до кінця 2024 року.

16 жовтня заплановано проведення 2-го Саміту високих технологій для Чорного моря (докладніше за посиланням – http://surl.li/bbvylo), який стане ключовим етапом для BSA, де найуспішніші учасники обох конкурсів будуть представлені або у вигляді відповідних технологій, або під час пітчингових сесій.

Для отримання додаткової інформації про підтримку, що надається, відповідні організації, графік та наступні кроки, будь ласка, відвідайте веб-сторінку Чорноморського акселератора: http://surl.li/xhtrdo