УкрНЦЕМ з радістю ділиться новиною про захоплюючу подію в рамках ініціативи #Місце_щасливого_дитинства, яка була спрямована на зацікавлення молодого покоління наукою. Керівник УкрНЦЕМ, океанолог Віктор Коморін особисто взяв участь у заході, що відбувся в ліцеї “Надія”, де він зустрівся з учнями 5-х класів.


Ця зустріч відбулася в просторі #Science_Kids, де Віктор Коморін поділився своїми знаннями та досвідом про підводний світ Чорного моря, а також розповів про свої численні пригоди в морях та океанах Світу. Діти мали унікальну можливість дізнатися про поведінку морських істот, в тому числі про те, чому черепахи іноді вдаряються об борт судна, як морські коники зберігають рівновагу, яких отруйних риб варто остерігатися, про мову спілкування дельфінів, а також чи існують мутанти в Чорному морі.
Захід не тільки збагатив знання учнів, але й значно підвищив їх інтерес до наукових досліджень та відкриттів. Зустріч з Віктором Коморіним стала яскравим прикладом того, як важливо використовувати особистий досвід та захоплення для мотивації молоді досліджувати навколишній світ.
УкрНЦЕМ висловлює подяку організаторам заходу простору #Science_Kids за можливість популяризації морської науки серед школярів та з нетерпінням очікує на подальші заходи, що дозволять молодому поколінню зануритися в захопливий світ науки.
https://www.facebook.com/hashtag/місце_щасливого_дитинства
https://www.facebook.com/hashtag/science_kids